Het laatste nieuws in het westland

Misdienaars bezoeken Waalhaven

Wateringen 26.01.2013 - De Historische Werkgroep Oud-Wateringen & Kwintsheul weer een mooie foto opgediept uit de collectie. Volgens de bekende gegevens zien we de Wateringse misdienaars en kapelaan Berding op bezo...

In het strijdgewoel in de straten van Caïro

Caïro 26.01.2013 update - Westlander Gerard Salem is de laatste weken weer in Egypte actief en mailt dagelijks wat hij daar meemaakt. Een update van zondag er nu bijgevoegd.  

Verstrikte dolfijn zoekt hulp van duikers

Westlanden 26.01.2013 - Afgelopen week maakten een aantal duikers die voor de kust van Hawaï met opnames bezig waren in de nacht over Pijlstaartroggen iets opmerkelijks mee.   http://www.youtube.com/watch?v=CC...

Geslaagd EHBO examen

's-Gravenzande 26.01.2013 - Op dinsdag avond 22 januari werd er in de brandweer kazerne van s-Gravenzande het examen E.H.B.O afgenomen voor de nieuwe cursisten.   De cursisten waren begonnen in september en dins...

Minder weer op komst in de regio

Westlanden 25.01.2013 - Het KNMI verwacht de komende 24 uur een overgang van de vorstperiode naar zachter weer, maar dat kan gevaarlijk worden voor wegebruikers. In de loop van de nacht neemt de zuidoostenwin...

Binnenbrand aan de Vredebestlaan

Poeldijk 25.01.2013 - Vrijdagmiddag werden meerdere brandweerkorpsen om 16.54 opgeroepen voor een binnenbrand bij een woonhuis aan de Vredebestlaan. In een schuurtje bij een weilandje met ponys was om onbeken...

LEO 2.0 wil afschaffen van hondenbelasting

Westland 25.01.2013 - Met verwijzing naar de uitspraak van het gerechtshof in Den Bosch van gisteren en de gelijke omstandigheid in onze gemeente Westland wil LEO 2.0 per omgaande dat de hondenbelasting ook in West...

Gemeente en Bouwfonds verder met Westlandse Zoom

Westland 25.01.2013 - Op 25 januari 2013 hebben de aandeelhouders Duijvestijn en Meijer namens de gemeente Westland en De Haas en Van Winsen namens Bouwfonds Ontwikkeling hun handtekening gezet onder de intentieove...

Woningen buitengebied op riolering aangesloten

Midden Delfland 25.01.2013 - De afgelopen jaren heeft de gemeente Midden-Delfland hard gewerkt om alle woningen in het buitengebied aan te sluiten op het riolering. Hiervoor heeft de gemeenteraad in 2004 een aa...

Politie druk met hulpverlening

Den Haag, Delft en Westland 25.01.2013 - Politieagenten kregen donderdag 24 januari meerdere incidenten te verwerken waarbij ‘hulpverlening’ en ‘verwarde - suïcidale persoon’ de boventoon voerde. Deze incidenten le...

Politie onderzoekt autobrand in Monster

Monster 25.01.2013 - Vrijdag 25 januari om 04.40 uur ontstond brand in een personenauto aan de Dr van den Brinkstraat. Hierbij liep een geparkeerde personenauto forse schade op. Omstreeks 04.40 uur belden omwon...

Licht gewonde bij flinke aanrijding Verdilaan

Naaldwijk 25.01.2013 - De ambulancedienst werd donderdagavond gestuurd naar de kruising Verdilaan/Dijkweg voor een ongeluk met twee personenwagens. De twee voertuigen kwamen om onbekende oorzaak met elkaar i...

Gemeente in ongelijk gesteld met hondenbelasting

's Hertogenbosch24.01.2013 - Een hondenbezitter uit de gemeente Sittard-Geleen is volgens de belastingrechter geen hondenbelasting verschuldigd. In zijn uitspraak van vandaag beslist het gerechtshof ’s-Hertogen...

College bezorgd over bezuinigingen op WMO

Westland 24.01.2013 - De fractie CDA Westland heeft B&W op 11 december vragen gesteld over de gevolgen van de bezuinigingen in het kabinetsbeleid op de Wmo Westland. Ingevolge het bepaalde in artikel 26 van uw ...

B&W geeft uitleg over bouwplannen Kwinstheul

Kwintsheul 24.01.2013 - De fractie Westland Verstandig heeft het College in een op 10 december 2012 ontvangen brief vragen gesteld over voortgang van de centrumplan in Kwintsheul.   Ingevolge het bepaalde in art...

Hoge celstraffen tegen overvallers juwelier Beeklaan

Den Haag 24.01.2013 - De officier van justitie eiste op donderdag 24 januari jarenlange gevangenisstraffen tegen de drie mannen die verdacht worden van het plegen van de overval op juwelier Lapidee aan de Beeklaan ...

Gezochte verwarde Naaldwijker is terecht

Naaldwijk 25.01.2013  - De vermiste Naaldwijker die donderdagmiddag in zwaar depressieve toestand zijn woonhuis verliet is terecht. In de loop van de nacht heeft hij zich gemeld bij een politiebureau in Rotte...

Inschrijving CPO project Chrysantenlaan Naaldwijk verlengd

Naaldwijk 24.01.2013 - De vastzittende huizenmarkt roept om baanbrekende maatregelen. De pilot CPO in Naaldwijk is zo’n grensverleggend project waarbij particulieren samen woningen gaan ontwikkelen.   Omdat e...

Inschrijving CPO project Chrysantenlaan verlengd

Naaldwijk 24.01.2013 - De vastzittende huizenmarkt roept om baanbrekende maatregelen. De pilot CPO in Naaldwijk is zo’n grensverleggend project waarbij particulieren samen woningen gaan ontwikkelen. Omdat een a...

Man zwaar gewond na beet King Cobra

Rotterdam 24.01.2013 - Een 35-jarige Ridderkerker is donderdagochtend in zijn woning aan de Meester Troelstrastraat gebeten door zijn 4.5 meter lange King Cobra. De man is met een spoedtransport in zorgwekkende toe...
Sterrenhemel bekijken tot zondag 3 maart - Vogelexcursies 2024 in Midden Delfland - Magic circus start in Maassluis - Logistiek magazijn medewerker - Duits bluestrio Muddy What? in de Muziekzolder - Musical Madness op 10 maart - 1 maart a.s. start inschrijving A Local Swim Westland - Bijeenkomst Werk en Kanker op 7 maart - Industriedeur Monteur - Lezing over ‘De Geuzen in Vlaardingen’ - Tour de France Femmes 2024 op 12 augustus in de regio - 16 locaties tijdens Museumnacht Kids Den Haag - Presentatie deel 61 Streekmuseum Jan Anderson. - Maaimachinist - Monteur beveiligingstechniek - Duo expositie in Hofboerderij: beelden en schilderijen. - Man vermist na ongeluk Professor Gerbrandyweg - Koffieconcert met celliste Hanneke Rouw op 3 maart - Het belang van effectieve werving en selectie en de rol van account manager jobs - Expositie Johan van der Helm - Neuzelmarkt bij de Vlietwoning - 200 jaar KNRM tentoonstelling door heel het land - ‘Formidable!’ Harmonieorkest van De Phoenix geeft concert met Frans thema - Dit is hoe jouw onderneming succesvol wordt - Facilitair medewerker - Junior Project Manager - Evenementen chauffeur - Goed nieuws voor Westlandse zonnepanelen bezitters: Salderingsregeling blijft! - Allround Monteur - Medewerker riooltechniek - Installatiebedrijf Recharged over behoud salderingsregeling zonnepanelen - Informatieavond over op- en overslag waterstof - Wat zijn de voordelen van beleggen in een ETF ten opzichte van losse aandelen? - Eerste Kamer stemt tegen afbouwen salderingsregeling - Vrachtwagenchauffeur Horti - Kunststof bewerker - Hoe gastvrij zijn de bewoners van Maasdijk? - Bandenmonteur - Helpende handen gezocht voor Dios Lentefeest - Schoonmaak - Logistiek medewerker - Paniek in de Chocoladefabriek - Logistiek Medewerker afval - Productiemedewerker Planten - Productie medewerker stekwerk - Bedrijfsleider/meewerkend voorman - Meewerkend voorman - Grasverzorger - Presentatie uniek stamboomboek familie Van Buuren - 210 teams aan de start tijdens 33ste Roparun