Honden uitlaten op begraafplaatsen

Westland 20.11.2013 - Enige tijd geleden heeft fractie WV/LEO2.0 het gegeven aangekaart dat honden op de Westlandse begraafplaatsen...

Burgemeester geeft verklaring omtrent mishandeling Gondelvaart

De Lier 19.11.2013 - De fractie LPF Westland heeft de burgemeester op 7 oktober vragen gesteld over een zware mishandeling in de feestweek De Lier.

Zorgavond Westland Verstandig-LEO2.0 druk bezocht

Naaldwijk 18.11.2013 - Op vrijdag 15 november 2013 hield Westland Verstandig-LEO2.0 een avond over het thema zorg in Westland.

GBW bezorgd over opheffen nachtapotheek

Westland 15.11.2013 - De fractie van GemeenteBelang Westland heeft signalen opgevangen dat de Westlandse apotheken overwegen de dienst nachtapotheek op te heffen.

Illegale bevissing Westlandse wateren niet bekend bij gemeente

Westland 15.11.2013 - De fractie VVD Westland heeft het College in een op 24 september 2013 ontvangen brief vragen gesteld over illegale bevissing.

Positie van senioren onzeker op de woningmarkt

Westland 14.11.2013 - De woningmarkt in Westland is nog niet hersteld. De NVM verwacht dat de bodem voor de woningmarkt in zicht is,...

PW wil laaggeletterdheid in Westland in kaart brengen

Westland 13.11.2013 - Het aantal laaggeletterden boven de 45 jaar groeit gestaag zo blijkt uit onderzoek.

Over-bewoning door arbeidsmigranten leidt tot overlast

Westland 12.11.2013 - De fractie VW/LEO 2.0 is al een aantal keer benaderd door inwoners die klagen over de bewoning van woningen door meerdere personen bij hen in de buurt.

Voorlopige kieslijst WV/LEO 2.0 bekend.

Westland 11.11.2013 - Op vrijdagavond 8 november jl. hebben de leden van Westland Verstandig-LEO 2.0 de voorlopige lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart 2014 vastgesteld.

Karin Zwinkels-de Jong voorgedragen als lijsttrekker CDA Westland

Westland 11.11.2013 – Het bestuur van CDA Westland heeft Karin Zwinkels-de Jong voorgedragen als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen, die zullen plaatsvinden op 19 maart 2014.

PW wil alcoholmisbruik onder jongeren in kaart brengen

Westland 11.11.2013 - Het aantal jongeren dat in het ziekenhuis belandde door alcoholgebruik, is tussen 2001 en 2011 verviervoudigd.

LPF Westland vreest vandalisme bij De Vang

Wateringen 10.11.2013 - Op 23 december 2012 (rond de oudejaarsperiode) is er bij Sociaal Cultureel Centrum De Vang in Wateringen brand geweest.

Buitelaar verlaat Westlandse politiek

Westland 08.11.2013 - Martin Buitelaar, fractievoorzitter voor het CDA in de Westlandse gemeenteraad, keert na de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2014 niet terug in de Westlandse politiek.

Westland Verstandig-LEO 2.0; Andere begroting gewenst

Westland 07.11.2013 - De door het College gepresenteerde, niet sluitende begroting 2014-2017 bevat een aantal goede zaken. Toch baren vele keuzes ons grote zorgen. De gemeenteschuld loopt op tot € 4.000 per inwoner (€...

Bewoners niet blij met gedeeltelijke afsluiting zeeheldenbuurt

De Lier 07.11.2013 - Op 4 november jl. hebben buurtbewoners van de zeeheldenbuurt in De Lier, de wijk tussen Karel Doormanlaan,  M.A. de Ruyterstraat en Hoofdstraat een brief ontvangen waarin is medegedeeld dat door d...

Meer inbreng bevolking rondom jubileum Westland

Westland 05.11.2013 - De Westlandse bevolking zou meer inbreng moeten hebben bij het invullen van de festiviteiten rondom het 10-jarig bestaan van de gemeente.Het beschikbare budget van 100.000 euro zou daarbij evenre...

Inwoners Monster furieus over besluit gemeentehuis

Monster 04.11.2013 - Inwoners van Monster zijn in meerderheid boos over het besluit dat college partijen GBW, CDA en Progressief Westland met behulp van ChristenUnie-SGP en D66 namen om geld voor de aanbesteding van t...

LPF wil Ondernemingsraad betrekken bij DBFMO constructie

Westland 03.11.2013 - Op 30 oktober 2013 heeft de gemeenteraad in meerderheid het onzalige besluit genomen om het college van B&W op te dragen een DBFMO aanbestedingsprocedure te volbrengen ten aanzien van de bouw van...

Amendement LPF-GBW voor afschaffen hondenbelasting

Westland 01.11.2013 - De fracties van “ LPF-Westland”  en “ GemeenteBelang Westland”  zullen in gezamenlijkheid een amendement gaan indienen,.... om de hondenbelasting in de gemeente Westland af te gaa...

Maximale stijging OZB in gemeente Westland

Westland 01.11.2013 - VVD Westland zal komende dinsdag een tweetal moties indienen bij het debat over de begroting van Gemeente Westland voor 2014-2017.   De fractie stelt voor de OZB volgend jaar niet ...
Natuur in park en tuin - Boeklezing door Erik Huisman bij Carma - Assistent Voorman (M/V) - Emmeliene gaat voor jou door het vuur - Zekerheidje voor 2022: de Honselse Feestweek op 22 t/m 25 juni - Medewerker zagerij - Cijfers coronavirus voor donderdag 13 januari - Accountmanager - Twee belangrijke aanwinsten voor Streekmuseum Jan Anderson. - Inkoper - Cijfers coronavirus voor maandag 10 januari - Medewerker Klantenservice - CNC frezer - Sterrenhemel bekijken tot 23 januari - Tankwagen CE chauffeur - Technisch productie medewerkers - Adriaan Dessing Prijs 2022 - C of CE Chauffeurs - Laboratorium medewerk(st)er tuinbouw - Commercieel medewerker binnendienst - Manager Uitvoering en Realisatie - Assistent Locatie Manager - HR-adviseur - Financieel administratief medewerker - Manager Projectenbureau - Stella zoekt Rust zamelt geld in voor de vervolgde kerk - Muziek voor iedereen - Logistiek medewerker glastuinbouw - Calculator/Werkvoorbereider/Planner - Winkelmedewerker (Fulltime) - € 590 miljoen extra coronasteun na directe lockdown - Inschrijving deelnemers Swim - Subsidie voor kleine culturele initiatieven, ook in 2022! - Coördinator Opleidingen - Medewerker personeelsadministratie - Column; Welbehagen? - Voorbereidingen Westerpop 2021 zijn gestart! - Commercial Support - Opbrengst mondkapjes naar Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie - Schilderijenexpositie Westlandse (hobby) schilders in de "Oude Koestal" - Kunstwerk van de maand december: Vallende ruiter - Medewerker zagerij - Woning kopen in het Westland steeds lastiger - Weer meer miljonairs in Nederland - Column; Je kop in het zand steken? - Office Manager - Lynx valt mensen en honden aan bij Nieuwlandsedijk - Expositie bij het RKD: Aelbert Cuyp in Engeland - Huidig college (gemeente Westland) blijft verbazen