Moet vuurwerk verboden worden?

Westlanden 28.12.2013 - Elk jaar laait de discussie weer op rond de jaarwisseling. Moet vuurwerk verboden worden of niet?

Extra aandacht voor inbraken en vuurwerk

Westlanden 28.12.2013 - In de laatste dagen van 2013 draait de politieorganisatie op volle toeren.

Grote stroomstoring in de regio

Westland 23.12.2013 update - In Monster en 's-Gravenzande was maandagavond een grote stroomstoring aan de gang.

Brandweer bellen met beleid tijdens de jaarwisseling

Westlanden 23.12.2013 - Oud en nieuw is een feest voor iedereen. Hulpdiensten in Haaglanden doen er alles aan  om voor uw veiligheid te zorgen.

Agenten zijn snelheidscontroles in Westland zat

Westland 22.12.2013 - De laatste tijd valt het op dat er in Westland met regelmaat snelheidscontroles worden gehouden.

200e vrijwilliger Hart Veilig Wonen een feit

Westland 10.12.2013 - Binnen een jaar is de 200e vrijwilliger/burgerhulpverlener van Hartveilig Wonen Westland een feit.

Actuele criminaliteitscijfers 2013 gepubliceerd

Den Haag 09.12.2013 - De criminaliteitscijfers van de maanden januari tot en met oktober van 2013 laten wederom een daling...

Donderdag wordt 2e stormdag van dit najaar

Westlanden 04.12.2013 - Het gaat donderdag een onstuimig dagje worden met veel wind, harde windstoten en regen.

Klanten Rabobank slachtoffer brutale vorm oplichting

Den Haag 02.12.2013 - Een groep klanten van de Rabobank is sinds juli van dit jaar slachtoffer geworden van een brutale vorm van oplichting.

Oost Europese autodieven slaan weer toe

Naaldwijk 21.11.2013 update - Waren eind semptember autobezitters van Audi 's en BMW 's het haasje, het dievengilde richtte zijn pijlen afgelopen nacht op de Lexus.

Resultaten campagne Licht zet inbrekers in het zicht

Westlanden 12.11.2013 - De politie en buurtpreventen attendeerden in de afgelopen week de bewoners in de gemeente Westland en Midden Delfland erop....

Vermiste Shuryne Janga in Schiedam aangetroffen

Westlanden 08.11.2013 - De sinds vrijdag 1 november vermiste 23-jarige Shuryne Janga uit Zoetermeer is weer terecht. Zij is donderdag 7 november in goede gezondheid aangetroffen in Schiedam.Shuryne was vrijdagavond 1 ...

Jaar celstraf voor huren woning met valse papieren

Den Haag 04.11.2013 - De officier van justitie eiste maandag 4 november 14 maanden gevangenisstraf, waarvan vier maanden voorwaardelijk tegen een 23-jarige man uit Den Haag. Hij had samen met zijn broer op basis van v...

Nieuwe regionale misdaadcijfers bekend

Westlanden 04.11.2013 - Op de cijfersite www.hoeveiligismijnwijk.nl staan de laatste cijfers (januari – september 2013) van de meest voorkomende delicten zoals diefstal uit woning, straatroof en overvallen per gemeent...

Landelijke uitzending controlebericht NL-Alert

Westlanden 03.11.2013 - Tegelijkertijd met de sirenetest zendt de overheid op maandag 4 november om 12:00 een NL-Alert-controlebericht uit. Aan de hand van dit bericht kunnen mensen nagaan of ze hun mobiel goed hebben...

Criminele jeugdgroep uit Mariahoeve voor de rechtbank

Westlanden 01.11.2013 - Zeven jonge mannen (tussen de 18 en 23 jaar oud), waarvan het merendeel woont in de Haagse wijk Mariahoeve,....   moesten donderdag 31 oktober en vrijdag 1 november voor de recht...

Vijftal komt niet ver met gestolen kentekenplaat

Den Haag 31.10.2013 - Dankzij een oplettende getuige kon de politie woensdagavond 30 oktober vijf Hagenaars aanhouden voor de diefstal van een kentekenplaat.   De getuige zag woensdagavond om 21.00 uur ...

Zware zuidwesterstorm op komst

 Westlanden 27.10.2013 - Maandag wordt een zware zuidwesterstorm in de regio verwacht met windvlagen tot 120 km/uur.   Dat betekent flink wat overlast in de ochtendspits morgenochtend. In de loop van de...

Aanhangwagen met bouwhekken gestolen

Westlanden 25.10.2013 - Immerzeel Kraanverhuur is afgelopen weekend op de boulevard in Scheveningen bestolen en vraagt uw medewerking voor het volgende; Deze hanger stond op de boulevard in Scheveninge...

Binnen 24 uur succes Team West

Westland 17.10.2013 - Nog geen 24 uur na de uitzending van het regionale opsporingsprogramma Team West op dinsdag 15 oktober, zijn in drie van de zes uitgezonden zaken de namen van de verdachte(n) bekend. ...
Praatje Pot: dé gezelligste warme maaltijd - Inschrijving 31ste de Koornmolen Lions Rottemerenloop open - Raadsvergadering dinsdagavond met installatie nieuw college - Nederland telt 6 mensen met apenpokken - Paaszangdienst op 29 mei in hervormde kerk Poeldijk - Open Atelier bij Carma - Column; Wat is de echte bedoeling? - Laatste weekend “Een feest van creativiteit” in de Hofboerderij. - Bijeenkomst ‘Wat als je niet meer beter wordt?’ - Nieuwe app Westlanders.nu voor Google Play - Zomeravond-bridge bij Westlandse Bridge Club - Rotterdam Unlimited Zomercarnaval 2022 - Situatie opvang Oekraïners in Midden-Delfland - Informatieavond ‘Voeding tijdens en na de behandeling van kanker’ - Shaffy & Brass concert 11 juni - Honselse Feestweek geeft het startschot voor de zomer - Westland Ontmoet elkaar op 1 juni - Makers van de beste boeketten gezocht! - Startbijeenkomst Zwerfafvalbrigade Groene strand Zandmotor - Technisch assemblage medewerkers - Tentoonstelling "Vlinder-Rijk Bos" - Tentoonstelling ‘Joden in Vlaardingen’ - Save the date: Staat u al in ons balboekje voor het Herboristenbal? - Cateringmedewerker bedrijfsrestaurant maandag - Programma 29e Westerpop bekend! - Cijfers coronavirus voor dinsdag 3 mei - Vuile was en futuristische beelden in Kunsthalte 6 - 'De Balder opent haar luiken' - Nederland stuurt forensisch opsporingsteam naar Oekraïne - Talentscout zoekt talentscout - Onderzoek OM na uitlatingen bij TV-programma Vandaag Inside - Recruiter Consultant Flex - Cijfers coronavirus voor dinsdag 26 april - Tussenstand opvang Oekraïense vluchtelingen in Nederland - Notarieel Secretaresse - Is Je Smartphone Gehackt? Zo Kun Je het Checken en Voorkomen - Westland Blijft Staan - valpreventie voor senioren - ‘Daadkracht’ opent per maandag 2 mei 2022 een nieuwe praktijk - Westland geeft Warmte 1 mei van start! - Gezocht: collectanten in de week van 27 juni tot en met 2 juli! - Kabinet; eind 2022 geen energie-import meer uit Rusland - Nederland bevriest bijna € 633 miljoen aan Russische tegoeden - Chauffeur (CE) - Facilitair Medewerker - Magazijnmedewerker - Team montessoribasisonderwijs in ’s-Gravenzande zou het liefst morgen al starten - Eén op 5 vrouwen krijgt ongewenste sexuele aandacht - Rusland zetten 15 Nederlandse diplomaten uit - Website Oekraïners.nl voor Oekraïense vluchtelingen - Officiële opening van het Univé Clubhuis in Naaldwijk