Nierstichting zoekt collectanten voor Honselersdijk en Maasdijk

Westland 17.08.2022 - Voor de landelijke collecteweek van 18 t/m 24 september 2022 zoekt de Nierstichting nog collectanten in Honselersdijk en Maasdijk.

Nierstichting zoekt collectanten voor Honselersdijk en Maasdijk

Expositie ‘Banketbakkerij Jan Boer, sinds 1915’.

Vlaardingen - Zelden zal een banketbakker zijn gestart, in de voormalig dokterswoning ( Dokter Kikkert) aan de Westhavenplaats te Vlaardingen, tijdens de eerste Wereldoorlog.

Expositie ‘Banketbakkerij Jan Boer, sinds 1915’.

'De Balder opent haar luiken'

Vlaardingen - Stap aan boord en beleef de Balder. De trots van Vlaardingen zeillogger Balder is weer te bezoeken in het seizoen 2022.

'De Balder opent haar luiken'

Tentoonstelling "Vlinder-Rijk Bos"

's-Gravenzande - Vanaf half april tot herfst 2022 is de wisselexpositie op de bovenverdieping geheel gewijd aan vlinders.

 Tentoonstelling

Poldertocht met polsstok - Bijeenkomst ‘De impact van borstkanker op je gezin’ - Ondernemerschap voor de toekomst - Via de Participatie Keuken van vrijwilligerswerk naar vaste baan - Wijknetwerken voor Oekraïense opvanggezinnen - Zorgverzekering ontheemden Oekraïne verandert - Imkerijdag en vlinders op 9 en 12 juli - Tentoonstelling Vrienden van het Staelduinse Bos 50 jaar - HT Verboom Transportsystemen voegt zich bij GreenV - Interieurbouwer / meubelmaker - Open Tuinen met Kunst en Muziek - Poeldijk zingt geliefde liederen van Johannes de Heer - Workshop strandvondsten Zandmotor op 20 juli - Topspreker bij Woondromen in Wateringen - Bedrijfsarts (m/v) - Expositie ‘Banketbakkerij Jan Boer, sinds 1915’. - Logistiek Administratief Medewerker (m/v) - Customer Service Medewerker (32 uur) - Zomerwandeling voor Villa Joep op 21 augustus - Kinderopvang- en huurtoeslag voor Oekraïense vluchtelingen - Garantiestelling gemeente Westland voor VV Maasdijk - Assistent Accountant MKB - Poëziefestival op zaterdag 27 augustus - Assistent Relatiebeheerder MKB - OM: man schuldig aan dodelijk ongeluk - F&B Manager - Workshop Botanisch tekenen vrijdag 15 juli op Sonnehoeck - Nederland organiseert internationale accountability conferentie voor Oekraïne - 60.000 Oekraïners ingeschreven in Nederland - Junior Backoffice Medewerker - C/CE Chauffeur - Inschrijving 12e Lions Zuidplas rally geopend - Oekraïense vluchtelingen aangehouden voor mensenhandel en oplichting - Magazijn medewerker - Pilot met bewijzen van verblijfsrecht voor Oekraïense vluchtelingen - Machine Operator - Expediteur import en export - Weer Europees sanctiepakket tegen Rusland - Westlandse fondsen investeren in muziekeducatie - Vrij reizen voor Oekraïense vluchtelingen gestopt - Gratis apps Westlanders.nu woensdag op zwart - Midden Delfland en huisvesting Oekraïense vluchtelingen - Situatie in Oekraïne nog te gevaarlijk - Twintig aanhoudingen tijdens opening strandseizoen - € 1 miljoen steun voor Oekraïense kunstenaars - Venéco zet volgende stip op de horizon - Vluchtelingen kunnen Oekraïnse bankbiljetten omwisselen - Medewerker personeelsadministratie - Oekraïner overleden bij steekpartij Windgatseweg